De werkwijze van Tattoohuis

In 4 stappen een tattoo zetten

qode-np-item
1

Oriënteren

qode-np-item
2

Gratis Intake

qode-np-item
3

Ontwerp maken

qode-np-item
4

Tattoo Zetten

Neem een kijkje in mijn portfolio voor inspiratie!

Kom langs voor een gratis intake en ik beantwoord al je vragen!

Ik maak een ontwerp op basis van ons intake gesprek.

Tijd om het ontwerp te zetten!

In 4 stappen een tattoo zetten

Stap 1

Neem een kijkje in mijn portfolio voor inspiratie!

Stap 2

Kom langs voor een gratis intake en ik beantwoord al je vragen!

Stap 3

Ik maak een ontwerp op basis van ons intake gesprek.

Stap 4

Tijd om het ontwerp te zetten!

Afspraak maken

Afspraak maken?

Voor het zetten van tatoeages werkt Tattoohuis alleen op afspraak. Ik wil je namelijk alle tijd en aandacht kunnen bieden om jouw wensen te bespreken. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier, door een berichtje te sturen op Whatsapp of door me te bellen

 

Inloopuren

Op zaterdag kan je zonder afspraak binnenlopen voor informatie. 

 

Afspraak afzeggen

Afspraken kunnen met een geldige reden tot 24 uur van tevoren verzet of afgezegd worden. Kom je niet en laat je niks weten? Dan ben je je aanbetaling kwijt. 

Vergunningen Tattoohuis

GGD Vergunning Tattoohuis

Tattoohuis heeft een vergunning voor het tatoeëren. De vergunde ondernemingen kan je opzoeken in de database van de Rijksoverheid. 

Controleer hier de vergunning voor tatoeëren van Tattoohuis

Hygiëne

Hygiëne is misschien wel het belangrijkste bij tatoeëren. Daarom staat het ook op de eerste plek bij Tattoohuis. Ik werk volgens de meest recente hygiëne norm. Regelmatig controleer ik of er aanpassingen nodig zijn volgens het NVWA, LCHV en RIVM. Elke 3 jaar is er een inspectie door de GGD om mijn vergunning om te tatoeëren te verlengen.

Veilige tatoeage-inkten

Tattoohuis werkt uitsluitend met tatoeage inkten die veilig zijn en voldoen aan de Nederlandse en Europese (de wet EU reach verordening) wettelijke eisen. Ben je allergisch voor bepaalde chemische stoffen? Neem dan contact met me op. Dan zoeken we samen uit of tatoeëren mogelijk is. Of vraag dan naar het etiket van de inkt die ik gebruik en controleer hier de ingrediënten.

WhatsApp me

Privacy bij Tattoohuis

Privé tattooshop

Tattoohuis is een privé tattooshop. Dat houdt in dat jij de enige in mijn tattooshop bent tijdens onze afspraken. Alle aandacht is daardoor volledig voor jou.

 

Daarnaast werk ik doordeweeks op afspraak. Voor een afspraak kun je me een berichtje sturen op Whatsapp of neem contact met me op via het contactformulier. Op zaterdag is er walk-in / vrije inloop, dan kun je dus langskomen zonder afspraak.

 

Iemand meenemen tijdens het tatoeëren

Wil je iemand meenemen tijdens je afspraken? Dan wordt het gewaardeerd om dat van tevoren aan te geven. 

Prijzen

De prijs van een Tatoeage

De exacte prijzen worden per tatoeage gegeven. Voor aanvang van het ontwerpen moet een aanbetaling van 20% over de afgesproken prijs betaald worden. Dit bedrag is een vergoeding voor het voorbereiden van de tatoeage. De reeds gedane aanbetaling wordt niet terugbetaald bij no-show, of een afspraak afzeggen binnen 24 uur voor aanvang of geheel afzien van de tatoeage.

De betaling wordt bij de tatoeage afspraak direct voldaan.

 

Garantie

Je mag tot 6 weken na het zetten van de tatoeage kosteloos terugkomen om eventuele oneffenheden in je tatoeage bij te laten werken. Dit geldt niet voor tatoeages die gezet zijn op handen, vingers of voeten omdat deze erg gevoelig zijn voor snelle slijtage. Hiervoor zullen de kosten van het bijwerken worden doorberekend. Ik ben niet verantwoordelijk voor het onjuist behandelen van je tatoeage nadat je bij mij een tattoo hebt gezet.

Wat voor tattoos zet ik niet?

Tattoos in de nek en het gezicht

Ik tatoeëren niet op het hoofd, in de nek, het gezicht of intieme plekken. Tatoeages op voeten of handen doen we soms wel maar daarop krijg je geen garantie vanwege de snelle slijtage.

 

Toestemming

Voor aanvang van het zetten van de tatoeage onderteken je een Toestemmingsformulier die je per e-mail ontvangt. Je moet 18 jaar zijn voor een tatoeage bij Tattoohuis. Wij hebben het recht om een klant te weigeren.

Vegan inkt bij Tattoohuis

De inkten waarmee wij werken zijn hoofdzakelijk vegan, fijn om te weten!

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag gevonden? Bekijk mijn veelgestelde vragen!

Beoordelingen van Tattoohuis

Annemarie Bügel
Annemarie Bügel
28/12/2023
Sylvia is een fijne en gezellige vrouw die je echt op je gemak stelt. Ze weet wat ze doet, is zorgvuldig en werkt nauwkeurig. De hele ervaring, van de warme ontvangst tot de mooie tatoeage, is zeer positief!
Ravello Sairras
Ravello Sairras
22/12/2023
Sylvia is heel vriendelijk en ze werkt heel netjes!!Ze denkt ook graag mee om je tatoo mooier te maken. Ik ben heel tevreden met het resultaat. TOP
Renate Bax
Renate Bax
21/12/2023
Super fijn ervaring met Sylvia van ontwerp tot na zorg alles top geregeld en goed uitgelegd. Ben echt heel blij met m’n tattoo dank je wel
Marco Loomans
Marco Loomans
21/12/2023
Super leuke vrouw Mega veel geduld en neemt de tijd. Alles zeer netjes op orden echt aanrader
Lucille Van De Streek
Lucille Van De Streek
04/12/2023
Zo'n lieve vrouw! Neemt goed de tijd voor je, en maakt het helemaal naar je zin❤️
Alec Westgarth-Taylor
Alec Westgarth-Taylor
03/12/2023
Sylvia heeft me heel fijn geholpen en ik ben superblij met mijn tattoo! Echt een goede tattoostudio!
Koos Spierenburg
Koos Spierenburg
07/11/2023
Mijn idee van tattoo, mooi vertaald in een ontwerp. Prima uitleg. De rust zelve. En prachtig op mijn onderarm gezet.
Sandra Stoffer
Sandra Stoffer
28/10/2023
Sylvia is een ware tattoo kunstenaar. Wat ben ik blij met mijn vlindertjes. Zo mooi en verfijnd gezet! Een sieraad met een mooie betekenis. Dank hier voor.
Ingrid Brinksma
Ingrid Brinksma
10/10/2023
Goede voorbereiding, duidelijk en eerlijk advies, fijne sfeer, ontspannen gevoel en tot slot een fantastische Lotus tattoo!