Portfolio Tattoohuis

In mijn portfolio vind je een goed beeld van de verschillende stijlen die ik tatoeëer. Kijk gerust rond om inspiratie op te doen voor tattoo designs of voorbeelden van stijlen. Heb je een idee welke stijl je wilt tatoeëren? Dan creëren we samen een uniek design. Je kunt ook kiezen voor een bestaand ontwerp, de keuze is helemaal aan jou.

 

Alle tatoeages in het portfolio zijn getatoeëerd door tattoo artist Sylvia.

Samen jouw tattoo ontwerpen?

Kim
Kim
10/05/2024
Echt zo blij dat ik bij Sylvia terecht ben gekomen. Ze luistert perfect naar je wensen, neemt echt de tijd om je ontwerp te bespreken en uit te werken. Ze heeft mij van een prachtige sleeve voorzien.
Martine Broekman
Martine Broekman
03/05/2024
Ik ben erg blij met mijn tatoeage! Sylvia nam de tijd om een mooi ontwerp te maken en samen een goede plek uit te zoeken. Ze geeft echt aandacht
Fenna Schuiling
Fenna Schuiling
03/05/2024
Een hele fijne ervaring gehad bij Sylvia! Ze neemt de tijd om mee te denken en werkt heel netjes en nauwkeurig. Ik ben ontzettend blij met mijn twee nieuwe tattoo's!
Kristian Westhoek
Kristian Westhoek
29/04/2024
Van begin tot eind perfect geholpen door Sylvia! Voor een ieder aan te bevelen. Blij dat ik nog een paar keer terug kan!
Wilma Vandelaak
Wilma Vandelaak
23/04/2024
Sylvia was so gentle, and funny...and my tattoo looks great! If I ever come back to Boskoop I will get another one inked by Sylvia.
Lotte Hoogeveen
Lotte Hoogeveen
02/04/2024
Super aardige mevrouw! Er wordt genoeg informatie gegeven en goed voor je gezorgd!
Fabian van den Berg
Fabian van den Berg
01/04/2024
Hele fijne zaak, eigenaar is aardig en doet alles heel secuur en rustig, zeker een aanrader!
Amy Van Gent
Amy Van Gent
24/03/2024
Ik ben bij Sylvia geweest voor een coverup/uitbreiding van een tattoo op mij zij. Na verschillende ideeën te hebben besproken wist zij deze samen te voegen tot een prachtige tattoo! Sylvia denkt heel fijn met je mee en stelt je direct op je gemak, dus zeker een aanrader 🤩
R TB
R TB
20/03/2024
Sylvia neemt de tijd voor je. Ze Luistert goed naar je wensen werkt schoon en netjes. Met de hulp van Sylvia is het ontwerp precies zo geworden als dat ik bedacht had. Ik ben dan ook meer dan blij met deze mooie persoonlijke tattoo.

Verschillende Tattoo Stijlen

 

Fineline Tattoo

 

Een fineline tattoo, ook wel bekend als fine line tattoo, wordt gemaakt door middel van dunne en delicate lijnen. De tatoeage kan volledig bestaan uit deze fijne lijntjes, maar er kan ook een combinatie worden gemaakt met iets grovere lijnen om een mooi contrast te creëren. Als ervaren fineline tattoo artist ontwerp ik een uniek ontwerpen voor jou, of eigenlijk beter gezegd: samen met jou. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

 

Black and Grey Tattoo

 

Een black and grey tattoo is een tatoeage die enkel gemaakt wordt met zwarte inkt en grijstinten. Om schaduwen en lichteffecten te creëren worden verschillende grijstinten gebruikt, variërend van licht tot donker. Hierdoor ontstaat een subtiele en realistische look, wat deze stijl zeer gewild maakt voor tatoeages die een ingetogen uitstraling hebben. Ook uitgesproken black and grey tatoeages zijn mogelijk. Samen een black and grey tattoo design maken? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

Kleine Tattoos

 

Een kleine tattoo, ofwel tiny tattoo, is mogelijk in verschillende stijlen, waaronder fineline, dotwork, kleuren, en meer. Of het nu gaat om een betekenisvolle bloemen tattoo of een verfijnde tekst tattoo, ik vertaal grote herinneringen in een tattoo in subtiel in formaat. Deze mini-tatoeages zijn ideaal voor jou als je niet alles in één keer vol wil zetten (ook al is dat wel mogelijk), je een onopvallende tattoo wilt of je simpelweg klein wilt beginnen. Tevens kosten kleine tatoeages vaak minder geld.

 

Kleuren Tattoo

 

De primaire kleuren van tattoo-inkt zijn geel, rood, paars, roze, oranje, grijs, groen, bruin, blauw, wit en zwart. Tijdens het tatoeëren worden deze kleuren op maat gemengd om jouw tatoeage een gepersonaliseerde en verfijnde uitstraling te geven. Kleuren tattoos trekken vaak de aandacht vanwege hun levendige en heldere tinten en worden daarom vaak gekozen voor opvallendere tatoeages. Bekijk voor kleuren tattoo design in mijn portfolio of neem contact met me op om samen een design te maken.

 

Bloemen tattoo

 

Een bloemen tattoo is één van de meest gezette tattoos. Een bloemen tattoo, ook bekend als Floral tattoo, beeld bloemen, planten en andere flora-elementen af. Deze stijl is populair vanwege het esthetische aspect, maar ook vanwege de symbolische betekenis die aan verschillende bloemen wordt toegeschreven. Maar waar staan bloemen tattoos eigenlijk voor? Een tatoeage van een roos symboliseert bijvoorbeeld liefde, passie en romantiek en een lotus tatoeage staat bijvoorbeeld voor de waarheid en wedergeboorte. Benieuwd naar meer symbolisaties van flora? Neem contact met me op of maak een afspraak om samen een bloemen tattoo tekening te maken.

 

Dotwork Tattoo

 

Of je nu op zoek bent naar een abstract patroon of een realistisch beeld, een dotwork tattoo levert altijd een opvallend en uniek resultaat. Een dotwork tattoo is een tatoeage die wordt gemaakt door middel van stippen en punten. Deze techniek wordt vaak gebruikt om ingewikkelde patronen en designs te creëren, waardoor er een unieke en gedetailleerde uitstraling ontstaat. Samen bepalen we het design wat het beste bij jou past om uiteindelijk tot een unieke tattoo te komen. Benieuwd naar mijn werk als dotwork tattoo artist? Bekijk dan mijn Dotwork Tattoo Portfolio.

 

Geometric Tattoo

 

Een geometric tattoo is een tatoeage die bestaat uit geometrische vormen en patronen, ze worden ook wel grafische tattoos genoemd. Deze tattoos zijn vaak zeer gedetailleerd en en black and grey in kleur. Geometric tattoo designs kunnen variëren van abstracte kleine tattoos tot complexe patronen over de sleeve. Deze tatoeages zijn populair vanwege hun moderne en strakke uitstraling en zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een minimalistisch en eigentijds design. Benieuwd naar mijn geometrische tattoo designs? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Samen een gemetric tattoo desgin maken? Neem dan contact met me op.

 

Old School Tattoo en New School Tattoo

 

Old school tattoos en new school tattoos zijn twee populaire tatoeagestijlen die een unieke esthetiek hebben. Een old school tattoo is gebaseerd op traditionele ontwerpen die populair waren in de jaren 1900 tot de jaren 1950. Old school tattoo designs omvatten vaak klassieke motieven zoals ankers, rozen en zwaluwen en wordt gekenmerkt door duidelijke lijnen en felle kleuren.

 

Een new school tattoo daarentegen zijn een moderne interpretatie van deze traditionele ontwerpen en omvatten vaak felle kleuren, schaduwen en realistische elementen. Een new school tattoo design is meestal levendiger en minder beperkt in het ontwikkelen van een ontwerp en de uitvoering daarvan.

 

Beide stijlen hebben hun eigen unieke uitstraling en kunnen dienen als inspiratie voor het maken van een persoonlijke tatoeage. Wil je samen een persoonlijk ontwerp maken? Neem dan contact met me op, ook mogelijk via WhatsApp.

 

Maori Tattoo

 

Een Maori tattoo, ook bekend als Polynesian tattoo en Hawaiian Tattoo, is een traditionele tatoeagestijl uit Nieuw-Zeeland die al honderden jaren oud is. De tatoeages hebben een diepe culturele en spirituele betekenis voor de Maori-stam en de Maori Tattoo designs omvatten vaak geometrische patronen, spiralen en gebogen vormen. ‘Tā moko’s’ worden traditioneel met een chisel (beitel) en een hamer ingekerfd, maar worden tegenwoordig vaak gedaan met een tatoeagemachine ;). Een Maori tattoo kan een stuk geschiedenis of de persoonlijkheid van de drager symboliseren. Hoewel de Maori tattoo stijl vaak gekozen wordt om culturele of spirituele redenen, kan het ook dienen als inspiratie voor een persoonlijk en uniek ontwerp. Benieuwd naar Maori tattoo designs? Bekijk mijn portfolio.

 

Tekst Tattoo

 

Een tekst tattoo, of lettering tattoo, is een tatoeage die bestaat uit woorden, zinnen of citaten. Deze tatoeages worden gekenmerkt door hun typografie en lettering stijl, die ik in samenspraak met jouw bepaal. Tekst tattoo designs kunnen in verschillende stijlen worden ontworpen, van sierlijk en informeel tot strak en modern. Ze kunnen ook worden gecombineerd met andere tattoo stijlen zoals illustraties of afbeeldingen om een persoonlijke en unieke tattoo te creëren. Voor tekst tattoo ideeën en inspiratie kun je mijn portfolio bekijken. Of neem contact me op en dan bekijken we samen de mogelijkheden voor jouw wens, dat kan ook via WhatsApp.

 

Familiy Tattoo

 

Een family tattoo, of familie tattoo, is vaak een tattoo die de band tussen familieleden symboliseert. Bijvoorbeeld een tattoo met initialen van familieleden, of symbolen die de relatie tussen hen vertegenwoordigen. Een familie tattoo design kan ontworpen worden in wat voor stijl dan ook, er zijn tevens talloze mogelijkheden om een ​​persoonlijke en unieke family tattoo te creëren. Neem gerust contact met me op om samen een design te maken, contact is ook mogelijk via WhatsApp. Of bekijk mij portfolio ter inspiratie.

 

Sleeve Tattoo

 

Een sleeve tattoo is een populaire vorm tatoeëren waarbij de tattoo over de hele arm loopt, als een “mouw” om de arm. Sleeve Tattoos zijn er in uiteenlopende ontwerpen voor zowel voor mannen als vrouwen. Ze worden ook geregeld in combinatie met een backpiece tattoo of chest piece tattoo gezet. Er zijn talloze sleeve tattoo designs beschikbaar, variërend van traditionele en tribale ontwerpen tot meer moderne en abstracte ontwerpen. Het kiezen van het juiste ontwerp is een persoonlijke keuze waar ik je graag bij wil helpen. Stuur me een Whatsappje of neem op een andere manier contact met me op voor een ontwerp.

Portfolio Tattoohuis

In mijn portfolio vind je een goed beeld van de verschillende stijlen die ik tatoeëer. Kijk gerust rond om inspiratie op te doen voor tattoo designs of voorbeelden van stijlen. Heb je een idee welke stijl je wilt tatoeëren? Dan creëren we samen een uniek design. Je kunt ook kiezen voor een bestaand ontwerp, de keuze is helemaal aan jou.

 

Alle tatoeages in het portfolio zijn getatoeëerd door tattoo artist Sylvia.

Bekijk mijn portfolio per stijl

Samen jouw Tattoo ontwerpen?

Waarom mensen blij zijn met Tattoohuis

Kim
Kim
10/05/2024
Echt zo blij dat ik bij Sylvia terecht ben gekomen. Ze luistert perfect naar je wensen, neemt echt de tijd om je ontwerp te bespreken en uit te werken. Ze heeft mij van een prachtige sleeve voorzien.
Martine Broekman
Martine Broekman
03/05/2024
Ik ben erg blij met mijn tatoeage! Sylvia nam de tijd om een mooi ontwerp te maken en samen een goede plek uit te zoeken. Ze geeft echt aandacht
Fenna Schuiling
Fenna Schuiling
03/05/2024
Een hele fijne ervaring gehad bij Sylvia! Ze neemt de tijd om mee te denken en werkt heel netjes en nauwkeurig. Ik ben ontzettend blij met mijn twee nieuwe tattoo's!
Kristian Westhoek
Kristian Westhoek
29/04/2024
Van begin tot eind perfect geholpen door Sylvia! Voor een ieder aan te bevelen. Blij dat ik nog een paar keer terug kan!
Wilma Vandelaak
Wilma Vandelaak
23/04/2024
Sylvia was so gentle, and funny...and my tattoo looks great! If I ever come back to Boskoop I will get another one inked by Sylvia.
Lotte Hoogeveen
Lotte Hoogeveen
02/04/2024
Super aardige mevrouw! Er wordt genoeg informatie gegeven en goed voor je gezorgd!
Fabian van den Berg
Fabian van den Berg
01/04/2024
Hele fijne zaak, eigenaar is aardig en doet alles heel secuur en rustig, zeker een aanrader!
Amy Van Gent
Amy Van Gent
24/03/2024
Ik ben bij Sylvia geweest voor een coverup/uitbreiding van een tattoo op mij zij. Na verschillende ideeën te hebben besproken wist zij deze samen te voegen tot een prachtige tattoo! Sylvia denkt heel fijn met je mee en stelt je direct op je gemak, dus zeker een aanrader 🤩
R TB
R TB
20/03/2024
Sylvia neemt de tijd voor je. Ze Luistert goed naar je wensen werkt schoon en netjes. Met de hulp van Sylvia is het ontwerp precies zo geworden als dat ik bedacht had. Ik ben dan ook meer dan blij met deze mooie persoonlijke tattoo.