Portfolio Tattoohuis

In mijn portfolio vind je een goed beeld van de verschillende stijlen die ik tatoeëer. Kijk gerust rond om inspiratie op te doen voor tattoo designs of voorbeelden van stijlen. Heb je een idee welke stijl je wilt tatoeëren? Dan creëren we samen een uniek design. Je kunt ook kiezen voor een bestaand ontwerp, de keuze is helemaal aan jou.

 

Alle tatoeages in het portfolio zijn getatoeëerd door tattoo artist Sylvia.

Samen jouw tattoo ontwerpen?

Gert B
Gert B
16/08/2023
Mooi gelukt! Goede service en nazorg!
Patty Sodenkamp
Patty Sodenkamp
24/07/2023
Wat een geduld, ervaring en expertise! 😍 Sylvia is een vrouw die heel veel kennis van haar werk heeft en dit tot in de puntjes uitvoert. Eindeloos geduld en voor minder dan perfect doet ze t niet.
Sylvia Toet
Sylvia Toet
22/07/2023
Ze heeft me heel goed geholpen met het ontwerp uit te werken tot iets heel persoonlijks. Durfde haar te zeggen wat ik wilde en ze past zich heel makkelijk aan en begreep me meteen. Heel lief. Ze is heeel aardig en gezellig. Heel huiselijk in het tattoo huis 😉
Matty de Langen
Matty de Langen
30/06/2023
Vandaag een tatoeage laten zetten bij Sylvia. Een pioenroos met vergeet-me-nietjes. Het eindresultaat is supermooi! Ik ben er ontzettend blij mee! Sylvia is een leuke en gezellige vrouw die luistert naar wat je wilt, de tijd voor je neemt en verstand heeft van haar vak! Een aanrader als je een mooie tatoeage wilt laten zetten!
Indy voets
Indy voets
28/06/2023
Heel blij mee ze is ook heel lief en ze zet het heel mooi en fijn
Leonie Kalmeijer - Van de Westelaken
Leonie Kalmeijer - Van de Westelaken
19/06/2023
Sylvia neemt goed de tijd om te luisteren naar je wensen, je voelt geen haast of druk en ze kijkt samen met je wat de beste houding is. Netjes gezet en duidelijke instructies voor de na verzorging!
Lisa van Leeuwen
Lisa van Leeuwen
11/06/2023
Fijne tatoeerster. Ze nam de tijd voor je en de tatoeage ziet erg erg goed uit. Ze instrueert je goed over de nazorg en denk mee met alles. Geeft persoonlijke aandacht ookal ben je met z’n tweeën
Feike Westenbroek
Feike Westenbroek
26/05/2023
Fijne plek voor mijn eerste tatoeage. Ik ben erg tevreden over het resultaat en Sylvia nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar mijn motivatie voor deze tatoeage. Lief mens en een mooie herinnering aan over gehouden.
Lara Wagenaar
Lara Wagenaar
25/05/2023
Hele vriendelijke en vrolijke mevrouw. De shop is super en ze denkt goed mee als je vragen hebt! Zeker weten dat als ik nog een tattoo zou willen hier weer heen zou gaan.

Verschillende Tattoo Stijlen

 

Fineline Tattoo

 

Een fineline tattoo, ook wel bekend als fine line tattoo, wordt gemaakt door middel van dunne en delicate lijnen. De tatoeage kan volledig bestaan uit deze fijne lijntjes, maar er kan ook een combinatie worden gemaakt met iets grovere lijnen om een mooi contrast te creëren. Als ervaren fineline tattoo artist ontwerp ik een uniek ontwerpen voor jou, of eigenlijk beter gezegd: samen met jou. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met me op.

 

Black and Grey Tattoo

 

Een black and grey tattoo is een tatoeage die enkel gemaakt wordt met zwarte inkt en grijstinten. Om schaduwen en lichteffecten te creëren worden verschillende grijstinten gebruikt, variërend van licht tot donker. Hierdoor ontstaat een subtiele en realistische look, wat deze stijl zeer gewild maakt voor tatoeages die een ingetogen uitstraling hebben. Ook uitgesproken black and grey tatoeages zijn mogelijk. Samen een black and grey tattoo design maken? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

 

Kleine Tattoos

 

Een kleine tattoo, ofwel tiny tattoo, is mogelijk in verschillende stijlen, waaronder fineline, dotwork, kleuren, en meer. Of het nu gaat om een betekenisvolle bloemen tattoo of een verfijnde tekst tattoo, ik vertaal grote herinneringen in een tattoo in subtiel in formaat. Deze mini-tatoeages zijn ideaal voor jou als je niet alles in één keer vol wil zetten (ook al is dat wel mogelijk), je een onopvallende tattoo wilt of je simpelweg klein wilt beginnen. Tevens kosten kleine tatoeages vaak minder geld.

 

Kleuren Tattoo

 

De primaire kleuren van tattoo-inkt zijn geel, rood, paars, roze, oranje, grijs, groen, bruin, blauw, wit en zwart. Tijdens het tatoeëren worden deze kleuren op maat gemengd om jouw tatoeage een gepersonaliseerde en verfijnde uitstraling te geven. Kleuren tattoos trekken vaak de aandacht vanwege hun levendige en heldere tinten en worden daarom vaak gekozen voor opvallendere tatoeages. Bekijk voor kleuren tattoo design in mijn portfolio of neem contact met me op om samen een design te maken.

 

Bloemen tattoo

 

Een bloemen tattoo is één van de meest gezette tattoos. Een bloemen tattoo, ook bekend als Floral tattoo, beeld bloemen, planten en andere flora-elementen af. Deze stijl is populair vanwege het esthetische aspect, maar ook vanwege de symbolische betekenis die aan verschillende bloemen wordt toegeschreven. Maar waar staan bloemen tattoos eigenlijk voor? Een tatoeage van een roos symboliseert bijvoorbeeld liefde, passie en romantiek en een lotus tatoeage staat bijvoorbeeld voor de waarheid en wedergeboorte. Benieuwd naar meer symbolisaties van flora? Neem contact met me op of maak een afspraak om samen een bloemen tattoo tekening te maken.

 

Dotwork Tattoo

 

Of je nu op zoek bent naar een abstract patroon of een realistisch beeld, een dotwork tattoo levert altijd een opvallend en uniek resultaat. Een dotwork tattoo is een tatoeage die wordt gemaakt door middel van stippen en punten. Deze techniek wordt vaak gebruikt om ingewikkelde patronen en designs te creëren, waardoor er een unieke en gedetailleerde uitstraling ontstaat. Samen bepalen we het design wat het beste bij jou past om uiteindelijk tot een unieke tattoo te komen. Benieuwd naar mijn werk als dotwork tattoo artist? Bekijk dan mijn Dotwork Tattoo Portfolio.

 

Geometric Tattoo

 

Een geometric tattoo is een tatoeage die bestaat uit geometrische vormen en patronen, ze worden ook wel grafische tattoos genoemd. Deze tattoos zijn vaak zeer gedetailleerd en en black and grey in kleur. Geometric tattoo designs kunnen variëren van abstracte kleine tattoos tot complexe patronen over de sleeve. Deze tatoeages zijn populair vanwege hun moderne en strakke uitstraling en zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een minimalistisch en eigentijds design. Benieuwd naar mijn geometrische tattoo designs? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Samen een gemetric tattoo desgin maken? Neem dan contact met me op.

 

Old School Tattoo en New School Tattoo

 

Old school tattoos en new school tattoos zijn twee populaire tatoeagestijlen die een unieke esthetiek hebben. Een old school tattoo is gebaseerd op traditionele ontwerpen die populair waren in de jaren 1900 tot de jaren 1950. Old school tattoo designs omvatten vaak klassieke motieven zoals ankers, rozen en zwaluwen en wordt gekenmerkt door duidelijke lijnen en felle kleuren.

 

Een new school tattoo daarentegen zijn een moderne interpretatie van deze traditionele ontwerpen en omvatten vaak felle kleuren, schaduwen en realistische elementen. Een new school tattoo design is meestal levendiger en minder beperkt in het ontwikkelen van een ontwerp en de uitvoering daarvan.

 

Beide stijlen hebben hun eigen unieke uitstraling en kunnen dienen als inspiratie voor het maken van een persoonlijke tatoeage. Wil je samen een persoonlijk ontwerp maken? Neem dan contact met me op, ook mogelijk via WhatsApp.

 

Maori Tattoo

 

Een Maori tattoo, ook bekend als Polynesian tattoo en Hawaiian Tattoo, is een traditionele tatoeagestijl uit Nieuw-Zeeland die al honderden jaren oud is. De tatoeages hebben een diepe culturele en spirituele betekenis voor de Maori-stam en de Maori Tattoo designs omvatten vaak geometrische patronen, spiralen en gebogen vormen. ‘Tā moko’s’ worden traditioneel met een chisel (beitel) en een hamer ingekerfd, maar worden tegenwoordig vaak gedaan met een tatoeagemachine ;). Een Maori tattoo kan een stuk geschiedenis of de persoonlijkheid van de drager symboliseren. Hoewel de Maori tattoo stijl vaak gekozen wordt om culturele of spirituele redenen, kan het ook dienen als inspiratie voor een persoonlijk en uniek ontwerp. Benieuwd naar Maori tattoo designs? Bekijk mijn portfolio.

 

Tekst Tattoo

 

Een tekst tattoo, of lettering tattoo, is een tatoeage die bestaat uit woorden, zinnen of citaten. Deze tatoeages worden gekenmerkt door hun typografie en lettering stijl, die ik in samenspraak met jouw bepaal. Tekst tattoo designs kunnen in verschillende stijlen worden ontworpen, van sierlijk en informeel tot strak en modern. Ze kunnen ook worden gecombineerd met andere tattoo stijlen zoals illustraties of afbeeldingen om een persoonlijke en unieke tattoo te creëren. Voor tekst tattoo ideeën en inspiratie kun je mijn portfolio bekijken. Of neem contact me op en dan bekijken we samen de mogelijkheden voor jouw wens, dat kan ook via WhatsApp.

 

Familiy Tattoo

 

Een family tattoo, of familie tattoo, is vaak een tattoo die de band tussen familieleden symboliseert. Bijvoorbeeld een tattoo met initialen van familieleden, of symbolen die de relatie tussen hen vertegenwoordigen. Een familie tattoo design kan ontworpen worden in wat voor stijl dan ook, er zijn tevens talloze mogelijkheden om een ​​persoonlijke en unieke family tattoo te creëren. Neem gerust contact met me op om samen een design te maken, contact is ook mogelijk via WhatsApp. Of bekijk mij portfolio ter inspiratie.

 

Sleeve Tattoo

 

Een sleeve tattoo is een populaire vorm tatoeëren waarbij de tattoo over de hele arm loopt, als een “mouw” om de arm. Sleeve Tattoos zijn er in uiteenlopende ontwerpen voor zowel voor mannen als vrouwen. Ze worden ook geregeld in combinatie met een backpiece tattoo of chest piece tattoo gezet. Er zijn talloze sleeve tattoo designs beschikbaar, variërend van traditionele en tribale ontwerpen tot meer moderne en abstracte ontwerpen. Het kiezen van het juiste ontwerp is een persoonlijke keuze waar ik je graag bij wil helpen. Stuur me een Whatsappje of neem op een andere manier contact met me op voor een ontwerp.

Portfolio Tattoohuis

In mijn portfolio vind je een goed beeld van de verschillende stijlen die ik tatoeëer. Kijk gerust rond om inspiratie op te doen voor tattoo designs of voorbeelden van stijlen. Heb je een idee welke stijl je wilt tatoeëren? Dan creëren we samen een uniek design. Je kunt ook kiezen voor een bestaand ontwerp, de keuze is helemaal aan jou.

 

Alle tatoeages in het portfolio zijn getatoeëerd door tattoo artist Sylvia.

Bekijk mijn portfolio per stijl

Samen jouw Tattoo ontwerpen?

Waarom mensen blij zijn met Tattoohuis

Gert B
Gert B
16/08/2023
Mooi gelukt! Goede service en nazorg!
Patty Sodenkamp
Patty Sodenkamp
24/07/2023
Wat een geduld, ervaring en expertise! 😍 Sylvia is een vrouw die heel veel kennis van haar werk heeft en dit tot in de puntjes uitvoert. Eindeloos geduld en voor minder dan perfect doet ze t niet.
Sylvia Toet
Sylvia Toet
22/07/2023
Ze heeft me heel goed geholpen met het ontwerp uit te werken tot iets heel persoonlijks. Durfde haar te zeggen wat ik wilde en ze past zich heel makkelijk aan en begreep me meteen. Heel lief. Ze is heeel aardig en gezellig. Heel huiselijk in het tattoo huis 😉
Matty de Langen
Matty de Langen
30/06/2023
Vandaag een tatoeage laten zetten bij Sylvia. Een pioenroos met vergeet-me-nietjes. Het eindresultaat is supermooi! Ik ben er ontzettend blij mee! Sylvia is een leuke en gezellige vrouw die luistert naar wat je wilt, de tijd voor je neemt en verstand heeft van haar vak! Een aanrader als je een mooie tatoeage wilt laten zetten!
Indy voets
Indy voets
28/06/2023
Heel blij mee ze is ook heel lief en ze zet het heel mooi en fijn
Leonie Kalmeijer - Van de Westelaken
Leonie Kalmeijer - Van de Westelaken
19/06/2023
Sylvia neemt goed de tijd om te luisteren naar je wensen, je voelt geen haast of druk en ze kijkt samen met je wat de beste houding is. Netjes gezet en duidelijke instructies voor de na verzorging!
Lisa van Leeuwen
Lisa van Leeuwen
11/06/2023
Fijne tatoeerster. Ze nam de tijd voor je en de tatoeage ziet erg erg goed uit. Ze instrueert je goed over de nazorg en denk mee met alles. Geeft persoonlijke aandacht ookal ben je met z’n tweeën
Feike Westenbroek
Feike Westenbroek
26/05/2023
Fijne plek voor mijn eerste tatoeage. Ik ben erg tevreden over het resultaat en Sylvia nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar mijn motivatie voor deze tatoeage. Lief mens en een mooie herinnering aan over gehouden.
Lara Wagenaar
Lara Wagenaar
25/05/2023
Hele vriendelijke en vrolijke mevrouw. De shop is super en ze denkt goed mee als je vragen hebt! Zeker weten dat als ik nog een tattoo zou willen hier weer heen zou gaan.