Think Before You Ink! GGD vergunning
Tattoohuis heeft een vergunning voor het tatoeëren. De vergunde ondernemingen kan je opzoeken in de database: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

klik op deze link   een locatie met een vergunning

 

Veilige tatoeage-inkten volgens de wet EU reach verordening
Tattoohuis werkt uitsluitend met tatoeage inkten die veilig zijn en voldoen aan de Nederlandse en Europese wettelijke eisen. Ben je allergisch voor bepaalde chemische stoffen? Vraag dan naar het etiket van de inkt en controleer de ingrediënten.

klik op deze link  bepaalde chemische stoffen

 

Privacy
Omdat tatoeëren veel focus en rust vereist en hygiëne cruciaal is, is de werkplek alleen toegankelijk voor de klant met een tatoeage afspraak. Graag eerst overleggen als je iemand wilt meenemen.

 

Afspraak maken?
Voor het zetten van tatoeages werkt Tattoohuis alleen op afspraak. Alle aandacht voor jou!

Afspraak afzeggen?
Afspraken kunnen met een geldige reden tot 24 uur van tevoren verzet of afgezegd worden. Bij niet tijdig afzeggen en no-show ben je je aanbetaling kwijt.

 

Hygiëne
Bij Tattoohuis staat hygiëne op nummer één. Schoon en netjes werken heeft bij Tattoohuis de hoogste prioriteit. Daarnaast is de nazorg voor jouw tatoeage heel erg belangrijk.
Je krijgt van Tattoohuis duidelijke instructies hoe je je tatoeage moet verzorgen. De instructie is ook via de mail met het Toestemmingsformulier verstuurd. Deze kan je ook nalezen op de website zie Informatie – Nazorg.

 

Wat doen we niet?
Wij tatoeëren niet op het hoofd, in de nek en het gezicht.
Tatoeages op voeten of handen doen we soms wel maar daarop krijg je geen garantie vanwege de snelle slijtage.

 

Vegan?
De inkten waarmee wij werken zijn hoofdzakelijk vegan, fijn om te weten!

 

Garantie
Je mag rond 6 weken na het zetten van de tatoeage kosteloos terugkomen om eventuele oneffenheden in je tatoeage bij te laten werken.
Dit geldt niet voor tatoeages die gezet zijn op handen, vingers of voeten omdat deze erg gevoelig zijn voor snelle slijtage. Hiervoor zullen de kosten van het bijwerken worden doorberekend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist behandelen van je tatoeage nadat je bij ons bent geweest.

 

Toestemming
Voor aanvang van het zetten van de tatoeage onderteken je een Toestemmingsformulier die je per e-mail ontvangt. Je moet 18 jaar zijn voor een tatoeage bij Tattoohuis. Wij hebben het recht om een klant te weigeren.

 

Prijzen
De exacte prijzen worden per tatoeage gegeven. Voor aanvang van het ontwerpen moet een aanbetaling van 20% over de afgesproken prijs betaald worden. Dit bedrag is een vergoeding voor het voorbereiden van de tatoeage. De reeds gedane aanbetaling wordt niet terugbetaald bij no-show, of een afspraak afzeggen binnen 24 uur voor aanvang of geheel afzien van de tatoeage.

De betaling wordt bij de tatoeage afspraak direct voldaan.